Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Τελετή ορκωμοσίας και απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων 2022

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Υγείας, οι τελετές ορκωμοσίας και απονομής μεταπτυχιακών διπλωμάτων στους απόφοιτους των δύο πρώτων κύκλων σπουδών του ΠΜΣ «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού», του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. Οι τελετές πραγματοποιήθηκαν σε δυο διαφορετικές ημέρες για τη διασφάλιση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Τις δύο εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου κ. Νικόλαος Κατσαράκης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας κ. Εμμανουήλ Δρακάκης. Οι απόφοιτοι ορκίστηκαν ενώπιον της Διευθύντριας του ΠΜΣ και Προέδρου του Τμήματος Δρ. Ειρήνης Δήμου, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του ΠΜΣ, καθώς και πλήθους συγγενών και φίλων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αποφοίτους μας κι ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή!

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο