Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Έναρξη εαρινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2023-2024

Ενημερώνομε ότι η έναρξη των μαθημάτων του εαρινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 είναι στις 19/02/2024. 

  1. Σας κοινοποιείται το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων. Προτείνεται για το διάστημα των πρώτων εβδομάδων να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα  μόνο μέσω της ιστοσελίδας (όχι εκτύπωση αυτού)  καθώς υπάρχει πιθανότητα τροποποιήσεων. Μαθήματα που αναφέρουν ως διδάσκοντα “Εντεταλμένο Διδάσκων” θα ξεκινήσουν αργότερα. Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν εκ νέου στην ιστοσελίδα.
  2. Οι δηλώσεις των μαθημάτων στο Πληροφοριακό Σύστημα student.hmu.gr του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται κατά την περίοδο 23/02-08/03/2024.  Από 09-22/03/2024 θα δηλώνονται τα μαθήματα της εμβόλιμης εξεταστικής. Στην εμβόλιμη εξεταστική εξετάζονται μαθήματα  του χειμερινού εξαμήνου 2023-2024. Οι προϋποθέσεις που τίθενται είναι:

(α) Για τους/τις φοιτητές/τριες του προγράμματος σπουδών του ΕΛΜΕΠΑ να βρίσκονται σε εξάμηνο μεγαλύτερο ή ίσο του 9ου και να τα έχουν δηλώσει τουλάχιστον μια φορά. Συνολικός αριθμός μαθημάτων (κανονικής+εμβόλιμης εξέτασης) τα 9 μαθήματα.

(β) Για τους/τις φοιτητές/τριες των προγραμμάτων σπουδών του ΤΕΙ να τα έχουν δηλώσει τουλάχιστον μια φορά.

3. Η εγγραφή στην πλατφόρμα εκπαίδευσης  Eclass στα μαθήματα που  επιθυμείτε να παρακολουθήσετε είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ προκειμένου να έχετε διαρκή ενημέρωση από τον αρμόδιο εκπαιδευτικό.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο