Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Επαναληπτική Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020-2021

Ενημερώνομε τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2020-2021 η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως  ότι θα πρέπει:

  1. Να εγγραφούν στο eclass των μαθημάτων που επιθυμούν να εξεταστούν έως και τις 27/8/2021. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν δηλώσει το μάθημα στο πληροφοριακό σύστημα του Πανεπιστημίου (student.hmu.gr)  κατά το χειμερινό ή το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. Εφόσον πρόκειται για μαθήματα που δικαιούνται οι φοιτητές λόγω εμβόλιμης εξέτασης, αυτά έχουν δηλωθεί σε όσους δικαιούνται στο πληροφοριακό σύστημα από τη γραμματεία του τμήματος.
  2. Να δηλώσουν την πρόθεσή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στα συγκεκριμένα μαθήματα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση https://bat.hmu.gr/prothesi-symmetochis-stin-exetastiki-toy-septemvrioy/
  3. Φοιτητές που βρίσκονται προς το τέλος της ολοκλήρωσης των σπουδών τους (>180ΔΜ) θα μπορούν να ζητήσουν βελτίωση βαθμού σε έως και 5 μαθήματά τους. Αυτό θα πρέπει να γίνει μέσω του student.hmu.gr αναφέροντας στις παρατηρήσεις σε ποια μαθήματα επιθυμούν να εξεταστούν έως τις  23/8/2021. Σημαντικό: Ο νέος βαθμός θα αντικαταστήσει τον παλαιότερο ανεξάρτητα αν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος.
  4. Φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά -εφόσον έχουν προσκομίσει το σχετικό απαραίτητο έγγραφο στη γραμματεία- καλούνται να δηλώσουν τα σχετικά μαθήματα  στο student.hmu.gr  έως τις  23/08/2021.
  5. Κατά το χρονικό διάστημα 02-20/08/2021 το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο θα βρίσκεται σε μερική αναστολή των διοικητικών δραστηριοτήτων του για τον Αύγουστο 2021. Τα αιτήματά σας θα εξυπηρετηθούν  μετά τις 23/8.

Από τη γραμματεία του τμήματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο