Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

3η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και η Περιφέρεια Κρήτης, αναγνωρίζοντας τη σημασία που έχει ο τουρισμός στην Κρήτη, αλλά και οι μεγάλες δυνατότητες που προσφέρει ο ξενοδοχειακός κλάδος του νησιού μας στον τομέα της εργασίας, συνδιοργανώνουν την

«3η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στις Ξενοδοχειακές Μονάδες της Κρήτης»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί:

  • στις 18 Ιανουαρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 στο Ξενοδοχείο «Aquila Atlantis» στο Ηράκλειο
  • και στις 24 Ιανουαρίου από 10:00 έως 18:00 στο ξενοδοχείο «Akali» στa Χανιά

Πρόκειται για μια σημαντική διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για τρίτη φορά στην Κρήτη, με τη συμμετοχή πολλών ξενοδοχείων από όλο το νησί και σκοπό έχει να φέρει σε άμεση επαφή τα Ξενοδοχεία με όσους επιθυμούν να εργαστούν σε ξενοδοχειακές μονάδες.

Στην ημέρα καριέρας, θα συμμετέχει μεγάλος αριθμός διευθυντών ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και οι υπεύθυνοι προσωπικού και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Όσοι ενδιαφερόμενοι προσέλθουν, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας που προσφέρουν τα ξενοδοχεία. Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν για πρώτη φορά στον ξενοδοχειακό χώρο, θα λάβουν πληροφόρηση για το πώς μπορεί κάποιος να ξεκινήσει μια νέα καριέρα στα ξενοδοχεία του νησιού μας. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν επίσης και οι σπουδαστές των τουριστικών σχολών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση.

Αναλυτικές πληροφορίες καθώς και πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο