Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Συμμετοχή φοιτητών στην εξεταστική Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση για συμμετοχή των φοιτητών στην εξεταστική Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2021

Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος ότι για τη συμμετοχή τους στην εξεταστική του Χειμερινού Εξαμήνου (Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2021) είναι υποχρεωτική η εγγραφή τους στο eclass των μαθημάτων που έχουν δηλώσει ήδη στο Πληροφοριακό Σύστημα του Πανεπιστημίου  κι επιθυμούν να εξεταστούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής των φοιτητών στο eclass των μαθημάτων είναι αυστηρά και για όλα τα μαθήματα η Κυριακή 10/1/2021. Μετά από αυτή την ημερομηνία κανένας φοιτητής δεν θα γίνεται δεκτός στο e-class για κανένα λόγο, και συνεπώς θα χάσει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στην εξέταση του μαθήματος.

Επιπλέον, είναι υποχρεωτικό όλοι οι φοιτητές στο προφίλ τους στο e-class να έχουν το ιδρυματικό email επικοινωνίας (που είναι της μορφής dtXXXX@edu.hmu.gr) και στο πεδίο «Αριθμός μητρώου» να αναγράφουν με ακρίβεια τον Αριθμό Μητρώου (π.χ. dt1234). Όσοι φοιτητές δεν έχουν το ιδρυματικό τους email ή σωστό αριθμό μητρώου, θα διαγραφούν από τους διδάσκοντες πριν την εξεταστική και δε θα μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέταση του μαθήματος.

Οδηγίες για αλλαγή του email / ΑΜ στο Προφίλ των φοιτητών στο e-class υπάρχουν στην παλαιότερη ανακοίνωση: https://bat.hmu.gr/odigies-gia-orthi-chrisi-toy-eclass .

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απόφαση Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού και είναι δεσμευτικά για όλους τους διδάσκοντες και τους φοιτητές του τμήματος. Θα ακολουθήσουν αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία συμμετοχής στις εξετάσεις

.Ανακοίνωση για τη συμμετοχή στην Εξεταστική Ιανουαρίου 2021

Μετάβαση στο περιεχόμενο