Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Πτυχιακές εργασίες εαρινού εξαμήνου 2021-2022

Αναθέσεις πτυχιακών εργασιών εαρινού εξαμήνου 2021-2022

Παρακαλούνται οι φοιτητές να διαβάσουν την παρακάτω διαδικασία που αφορά τον τρόπο ανάθεσης πτυχιακών εργασιών εαρινού εξαμήνου 2021-2022

Πτυχιακές εργασίες 2021-2022E

Έντυπο ανάληψης πτυχιακής εργασίας 2 άτομα

  1. Προϋποθέσεις ανάληψης Πτυχιακής Εργασίας

Οι φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών ΤΕΙ που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις θα μπορούν να αναλάβουν πτυχιακή εργασία. Ειδικότερα, α)  έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το μάθημα Μεθοδολογία Έρευνας β) βρίσκονται σε τυπικό εξάμηνο σπουδών τους μεγαλύτερο ή ίσο του 7ου (Ζ’) γ) έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 180 διδακτικές μονάδες (ΔΜ)  και δ) δεν τους έχει ανατεθεί σε παρελθόντα εξάμηνα άλλη πτυχιακή εργασία.

  1. Δήλωση ανάληψης πτυχιακής εργασίας

Βήμα 1: Οι φοιτητές που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και επιθυμούν να τους ανατεθεί πτυχιακή εργασία κατά το εαρινό εξάμηνο 2021-2022 θα πρέπει να το δηλώσουν έως τις 23/03/2022 στο eClass  στο  «Πτυχιακή Εργασία Πρόγραμμα ΤΕΙ εαρινού εξαμήνου 2021-2022».

Βήμα 2: Με δεδομένο το γεγονός ότι οι πτυχιακές εργασίες ανατίθενται σε 2-3 άτομα, οι φοιτητές οφείλουν να φτιάξουν τη δική τους ομάδα (2 ή 3 ατόμων) και κατόπιν τούτου, να έρθουν σε συνεννόηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον επιβλέποντα εκπαιδευτικό που επιθυμούν.

Βήμα 3: Εφόσον υπάρχει σύμφωνη γνώμη του εκπαιδευτικού για την ανάληψη   κάποιου θέματος ομαδικής πτυχιακής εργασίας αποστέλλεται το Έντυπο ανάληψης Π.Ε  ηλεκτρονικά στη διεύθυνση secretariat-bat@hmu.gr  έως  31/03/2022.  Η αποστολή θα γίνεται από ένα μέλος της ομάδας (2 ή 3 φοιτητών) με κοινοποίηση στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και τον επιβλέποντα εκπαιδευτικό.

Βήμα 4: Μετά τη λήξη της προθεσμίας, το Τμήμα θα προχωρήσει στον έλεγχο των προϋποθέσεων για το σύνολο των φοιτητών. Εφόσον αυτές πληρούνται, θα ολοκληρωθεί η ανάθεση με ενημέρωσή των φοιτητών από τη γραμματεία.

Βήμα 5: Χρονική διάρκεια: Η μέγιστη διάρκεια εκπόνησης της πτυχιακής εργασίας ορίζεται σε 8 ημερολογιακούς μήνες από την ανάληψη

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τους εκπαιδευτικούς αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις παρακάτω διευθύνσεις

ΜΕΛΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Δ.Ε.Π) ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ apladas@hmu.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ aapostolakis@hmu.gr
ΓΑΡΕΦΑΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ agarefalakis@hmu.gr
ΔΗΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ irdimou@hmu.gr
ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ mkourg@hmu.gr
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ gkrits@hmu.gr
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ dmcrete@hmu.gr
ΜΟΥΔΑΤΣΟΥ ΑΡΓΥΡΩ moudatsou@hmu.gr
ΞΑΝΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ xanthosg@hmu.gr
ΤΡΙΧΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ntrihas@hmu.gr

 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ (Σ.Ε.Π) ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021-2022

ΚΑΘΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ katharak@hmu.gr
ΚΟΤΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ kottievi@hmu.gr
ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ spapastefanaki@hmu.gr
ΡΑΓΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ kragazou@hmu.gr
ΣΙΤΖΙΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ isitzimis@hmu.gr
ΣΧΟΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ nikosfinance@hmu.gr
ΤΑΛΙΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ taliourisvag@hmu.gr
ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ tamiolakism@hmu.gr

 

Από τη γραμματεία του τμήματος

Μετάβαση στο περιεχόμενο