Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Ολοκλήρωση εγγραφής και αποστολή κωδικών στους πρωτοετείς φοιτητές

Ενημερώνομε τους επιτυχόντες στο τμήμα  Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού ότι εντός της ημέρας  θα παραλάβουν τους προσωπικούς τους κωδικούς στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω των οποίων ολοκληρώνεται η εγγραφή τους στο τμήμα.

Εισαχθέντες που ανήκουν στην κατηγορία Αλλοδαπών-Αλλογενών αποφοίτων λυκείων εκτός Ε.Ε ή αντίστοιχων σχολείων κρατών μελών της Ε.Ε θα παραλάβουν τους κωδικούς τους σε επόμενο χρόνο, όπως έχουν ήδη ενημερωθεί.

Φοιτητές που ενδιαφέρονται να κάνουν μετεγγραφή σε άλλο τμήμα, θα πρέπει να περιμένουν να εκδοθεί από το ΥΠΕΘ η σχετική εγκύκλιος και να ανοίξει η σχετική πλατφόρμα του Υπουργείου. Για να μπορέσετε να κάνετε αίτηση θα πρέπει να έχουν ενεργοποιηθεί οι κωδικοί που έχετε λάβει από τη γραμματεία του τμήματος.

Σας καλωσορίζομε και σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά χρήσιμες πληροφορίες  για πρωτοετείς φοιτητέςΕνημέρωση Πρωτοετών 2021-2022

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης. Απαραίτητη προϋπόθεση  να τηρούνται οι οδηγίες όπως περιγράφονται  αναλυτικά στο παρακάτω έγγραφο

Οδηγίες για Φοιτητές_ χειμερινό εξάμηνο 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ-XEIM-ΕΞΑΜ-2021-22_Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ

Σας ευχόμαστε  καλή φοίτηση!

Από τη γραμματεία του τμήματος

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο