Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων, IUF, στο ΕΛΜΕΠΑ

Tο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) στηρίζει και φιλοξενεί τη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων (International University Fair, IUF) που έρχεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, από τις 14:00 έως τις 19:00. Η IUF αποτελεί το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και πραγματοποιείται φέτος για 11η φορά στην Ελλάδα.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της IUF είναι ότι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και στους ίδιους τους μαθητές. Πεποίθηση της IUF είναι ότι κάθε μαθητής πρέπει να έχει πρόσβαση σε υπηρεσίες συμβουλευτικής για την εκπαίδευση, ώστε να αποκτήσει πολύπλευρη γνώση σχετικά με τις διαθέσιμες εκπαιδευτικές του επιλογές. Για αυτό τον λόγο προσκαλούμε τους μαθητές, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να διερευνήσουν τις επιλογές που έχουν σχετικά με την ακαδημαϊκή και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται εκπρόσωποι από ελληνικά, κυπριακά και διεθνή πανεπιστημιακά ιδρύματα για να συνομιλήσουν με τους ενδιαφερόμενους.

Στην έκθεση IUF ένας μαθητής μπορεί να βρει τα παρακάτω:

  • Συμβουλευτική Καριέρας
  • Συμβουλευτική Διεθνών Σπουδών
  • Συμβουλευτική Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Πληροφορίες για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις.
  • Χρήσιμες ομιλίες σχετικά με τα κριτήρια εισαγωγής στα Πανεπιστήμια, τον τρόπο υποβολής αίτησης, τα επαγγέλματα του μέλλοντος αλλά και τις τάσεις στην αγορά εργασίας
  • Διαγωνισμοί και Δώρα

Περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν εγγραφή: https://iuf.world/el

Facebook: https://www.facebook.com/iuf.gr/

Instagram:https://www.instagram.com/iufgreece/

Μετάβαση στο περιεχόμενο