Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού

Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

5ο Φόρουμ Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία – Innjobs.Day 2024

Πρόσκληση στο 5ο Φόρουμ Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία – Innjobs.Day 2024

Το 5ο Φόρουμ Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία (Innjobs.Day 2024) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

 Λίγα Λόγια

Η Innjobs.Day έχει καθιερωθεί σταθερά εδώ και 5 χρόνια ως η σημαντικότερη συνάντηση ανθρωπίνου δυναμικού στην ξενοδοχειακή βιομηχανία στην Ελλάδα. Διοργανώνεται από την Innjobs.net, την εξειδικευμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα ανθρώπινου δυναμικού για εργοδότες και εργαζόμενους στο χώρο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

Στο πλαίσιο της Innjobs.Day 2024, οι συμμετέχοντες:

  • θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν workshops καταξιωμένων και έγκριτων Στελεχών από τον κλάδο της Ξενοδοχειακής και Τουριστικής Βιομηχανίας (με δωρεάν συμμετοχή), ενώ παράλληλα
  • θα πραγματοποιηθούν B2C συναντήσεις ανάμεσα σε Στελέχη από τα τμήματα ανθρώπινου δυναμικού κορυφαίων ξενοδοχείων από όλη την Ελλάδα, με νέους, υποψήφιους εργαζόμενους και στελέχη, με στόχο τη διερεύνηση προοπτικών απασχόλησης στις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Πρόγραμμα:

➽ 08:45 – 09:15 Άνοιγμα Γραμματείας – Προσέλευση

➽ 09:15 – 09:45 Coffee Break (ανοιχτό καθόλη την διάρκεια των συναντήσεων)

➽ 10:00 – 14:00 B2C συναντήσεις εργαζομένων – εργοδοτών (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης στο χώρο την ημέρα της διοργάνωσης!)

➽ 10:15 – 13:00 Παράλληλα Workshops για τους υποψηφίους:

〉Θεματική ενότητα 1: Ελληνική Φιλοξενία 2024 (10:15-11:00)

Από τον Κώστα Ανδριανόπουλο – Hospitality Professional, εμπνευστή και συνιδρυτή του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.

〉Θεματική ενότητα 2: Τα ελληνικά προϊόντα και η συμβολή τους στη γαστρονομία και στην εστίαση (11:15-12:00)

Από τον Σταμάτη Λουμουσιώτη – Executive Chef / OFFICIAL AMBASSADOR FOR GREEK GASTRONOMY / Development Executive Chef at Hospitality-Life.

〉Θεματική ενότητα 3: Ενίσχυση του προσωπικού brand μας μέσα από το βιογραφικό και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (12:15-13:00)

Από τον Σταύρο Κεφάλα – Συνιδρυτής της Tourix, Data-Driven Digital Marketing Agency με ειδίκευση στις επιχειρήσεις του κλάδου του τουρισμού και των ταξιδίων.

Συμμετέχουν:

30+ ξενοδοχεία και όμιλοι από όλη την Ελλάδα & Κύπρο: Από Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδο, Κω, Σαντορίνη, Μύκονο, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, κ.ά.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΡΟΔΟΥ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα και στον παρακάτω σύνδεσμο: https://innjobs.day/

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Κάντε σήμερα ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σας

στο παρακάτω link και αξιοποιήστε την ευκαιρία για να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στην καριέρα που ονειρεύεστε:

 

https://innjobs.day/register/

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο